Skip links
KURS
De 7 Gode Vaner

De 7 gode vanene er en nøkkel til en stor og nyttig skattekiste! Vaner er nyttig for alle - alle ansatte i en bedrift/organisasjon, barn, ungdom og foreldre.

Kurslengde

Kursbeskrivelse

De 7 gode vanene er en livsendrende prosess. Det starter som et kurs og du får med deg oppfølgingsøvelser som går over 7 uker. Kurset omfavner hele mennesket. Hode, kropp, hjerte og sinn. Vi kaller det livsmestringsnøkler – som baserer seg på sunn fornuft og er enkle å forstå.

Kurset vil for ansatte i barnehage og skoler vare i 2 dager eller fordelt over flere økter. Vi tilpasser det til din skole eller barnehage.

Når barn og unge skal implementere de 7 gode vanene kjører vi et helt annet opplegg. Lederen i meg er laget for barnehager og skoler fra grunnskole til høyskole og universitet. Ved å bli en Lederen i meg skole eller barnehage vil dette kurset være inkludert for alle ansatte.

Dette lærer du

Du lærer 7 særdeles gode vaner som gjør det mulig for deg å rydde opp i gamle atferdsmønstre og skape nye, strukturere hverdagen din og ta gode valg i det som bestyr mest for deg i ditt arbeid og ditt personlige liv.

Du lærer om karakterdannelse og hvordan du kan skape ennå sterkere og dypere røtter for å mestre livets stress.

Barn og unge lærer spesielt om selvledelse – å ta ansvar for seg selv, sine valg og sitt liv. De lærer å ta bedre vare på seg selv, både fysisk og følelsesmessig. De lærer også å samarbeide og forstå verdien av fellesskap og andres ressurser og ideer.

Flere Kurs

Nesten 4000 over 54 land har valgt å bruke Lederen i Meg. Og nye strømmer på i rekordfart. Les hvorfor her!

Lederen i Meg

Se Kurs
Tillit er som luften vi puster. Når den er der er det ingen som merker det. Når den er fraværende merker alle det.

Tillitens Hastighet

Se Kurs
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Utforske
Dra