Skip links
KURS
Tillitens Hastighet

Tillit er som luften vi puster. Når den er der er det ingen som merker det. Når den er fraværende merker alle det.

Kurslengde

Kursbeskrivelse

Å lede med tillitens hastighet er en interaktiv prosess som øker individets eller lederens personlige troverdighet og gir konrekte verktøy for å styrke adferd og tillit. Resultat? At du som leder blir bedre på å lede i endring og utvikle høyt presterende team. Vi får et klima som kjennetegnes av høy fart og lavere kostnader.

Når tilliten er sterk, blomstrer arbeidsplasser og mennesker. Når tillit er på lavt nivå, sliter vi og brytes sakte men sikkert ned. Tillit begynner alltid med oss selv. Hvordan vi tenker, handler og kommuniserer.

Dette lærer du

Å skape og fremme tillit kan læres! Som deltaker på dette kurset lærer du deg å bruke et språk og atferd som fremmer tillit til bruk i det daglige. Dette er ingen kvikk-fix kur, dette er kraftige og enkle verktøy og prosesser basert på karakterbygging og god pedagogikk.

Dette gjør det mulig for kursdeltakerne å fortsette å lære etter workshopen, slik at de kan jobbe systematisk med tillit i sine team og overfor partnere og kunder.

For hvem?

Led med tillitens hastighet er et program for ledere og medarbeidere som har utfordringer med sine team, partnere eller kunder. Det passer også utmerket for dem som har stor grad av tillit og ønsker å bygge videre på dette sterke konkurransefortrinnet i sin organisasjonskultur.

Flere Kurs

Nesten 4000 over 54 land har valgt å bruke Lederen i Meg. Og nye strømmer på i rekordfart. Les hvorfor her!

Lederen i Meg

Se Kurs
De 7 gode vaner er en nøkkel til en stor og nyttig skattekiste! Vaner er nyttig for alle - alle ansatte i en bedrift/organisasjon, barn, ungdom og foreldre.

De 7 Gode Vaner

Se Kurs
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Utforske
Dra