Kurs

De 7 gode
vanene

Course 02 Full
Passer for
Pedagoger, lærer, ledere
Kurslengde
2 dager
Pris
35.000,- + deltagermateriell
Gå til påmelding
Course 02 Full

De 7 gode vanene er en nøkkel til en stor og nyttig skattekiste! Vaner er nyttig for alle - alle ansatte i en bedrift/organisasjon, barn, ungdom og foreldre.

Kursbeskrivelse

De 7 gode vanene er en livsendrende prosess. Det starter som et kurs og du får med deg oppfølgingsøvelser som går over 7 uker. Kurset omfavner hele mennesket. Hode, kropp, hjerte og sinn. Vi kaller det livsmestringsnøkler - som baserer seg på sunn fornuft og er enkle å forstå.

Kurset vil for ansatte i barnehage og skoler vare i 2 dager eller fordelt over flere økter. Vi tilpasser det til din skole eller barnehage.

Når barn og unge skal implementere de 7 gode vanene kjører vi et helt annet opplegg. Lederen i meg er laget for barnehager og skoler fra grunnskole til høyskole og universitet. Ved å bli en Lederen i meg skole eller barnehage vil dette kurset være inkludert for alle ansatte.


Dette lærer du

Du lærer 7 særdeles gode vaner som gjør det mulig for deg å rydde opp i gamle atferdsmønstre og skape nye, strukturere hverdagen din og ta gode valg i det som bestyr mest for deg i ditt arbeid og ditt personlige liv.

Du lærer om karakterdannelse og hvordan du kan skape ennå sterkere og dypere røtter for å mestre livets stress.

Barn og unge lærer spesielt om selvledelse - å ta ansvar for seg selv, sine valg og sitt liv. De lærer å ta bedre vare på seg selv, både fysisk og følelsesmessig. De lærer også å samarbeide og forstå verdien av fellesskap og andres ressurser og ideer.

Send forespørsel

Kurs

De 7 gode
vanene

Passer for
Pedagoger, lærer, ledere
Kurslengde
2 dager
Pris
35.000,- + deltagermateriell