Kurs

Lederen i meg

Course 03 Full
Passer for
Skoler og barnehager
Kurslengde
Prosess tilpasset din skole
Pris
50.000,- pr år (Ink introduksjonsdag, level 1, coaching og skolemateriell)
Gå til påmelding
Course 03 Full

Mange barn og unge sliter med mentale utfordringer og de lever i et konstant press på å prestere i alle roller de har. Vi står ovenfor "mental helsekrise" blandt barn og unge.

Hva er lederen i meg?

Lederen i meg er en prosess som styrker barn, ungdom og ansatte i personlig lederskap. Dere utvikler grunnleggende livsferdigheter og egenskaper som hjelper barn, ungdom og voksne til å møte morgendagens utfordringer. Livsmestringsnøklene gjør oss rustet og robuste til å takle hverdagen, hva enn den bringer med seg.

Lederen i meg utvikler HELE mennesket.

Sosialt, følelsesmessig, akademisk og etisk. Lederen i meg bidrar til å frigjøre hvert enkelt individ sitt potensiale. Prosessen har til hensikt å skape en leder i hvert barn og hver ansatt - og gi hvert eneste individ muligheten til å blomstre. Elever og lærere går fra ytre til indre motivasjon.

Lederskap er et valg, ikke en posisjon.

Vi lever i en verden med høyt tempo og raske endringer. Vitale kompetanser som initiativ, kommunikasjon, samarbeid, ansvar, kritisk tenkning, kreativitet og produktivitet blir ofte referert til som det 21. århundrets nødvendige ferdigheter. Disse kompetensene vil våre barn få bruk for både privat og i skole/arbeidsliv.

Lederen i meg løfter barn og ungdommer inn i fremtiden og gir de det 21. århundrets ferdigheter ved å benytte oss av de tidløse prinsippene i 7 gode vaner. Vi gir dem tankesett, verktøy og ferdigheter som vil hjelpe dem på vei inn i den endrede verden som beskrives av UNESCO og Ludviksenutvalget.

Prosessbeskrivelse

Lederen i meg er en prosess for hele barnehagen og skolen, fra grunnskolen til høyskole og universitet. Alt personale trenes i lederskap, for så å implementere verktøy i skolens/barnehagens kultur. Lederen i meg bygger på 7 gode vaner, en av verdens mest solgte ledelsesbøker og i mange år en utdannelse i personlig lederskap. Det er dannelse og sunn fornuft satt i et enkelt system. I tillegg til 7 gode vaner bruker Lederen i meg også Tillitens Hastighet til undervisning i skoler.

Send forespørsel

Kurs

Lederen i meg

Passer for
Skoler og barnehager
Kurslengde
Prosess tilpasset din skole
Pris
50.000,- pr år (Ink introduksjonsdag, level 1, coaching og skolemateriell)