Skip links

Om Oss

Henric Johansson

Henric har dedikert seg til å utforske, forstå og anvende vaner og strategier som kjennetegner de mennesker og organisasjoner som skaper enestående resultater.


Han er en av Skandinavias fremste prestasjonsutviklere og har en genuin glede og interesse i sitt arbeid med utvikling av lederskapet. Han benytter de 7 gode vanene til å hjelpe barnehager, skoler på alle nivå og bedrifter med å designe og utvikle interne forandringsprosesser. Han har solid og bred erfaring som coach, og har utviklet en stor kompetanse på prestasjonsutvikling og prosessledelse på individnivå og i større grupper. Henric er internasjonalt sertifisert NLP trener, utdannet Mental Trener ved den Skandinaviske Lederhøgskolen, Samtaleterapaut og Pedagog.


Han er en av de få som like naturlig hjelper barn og ungdommer som toppledere til å nå bedre resultat og mer selvledelse.

Mats Celius Oshaug

Mats er Førskolelærer og har tross sin unge alder bred erfaring fra arbeid med barn og ungdom, og ikke minst voksne som arbeider med barn og ungdom. Han har arbeidet som pedagogisk leder og styrer, og har utøvd de 7 gode vanene i praksis i barnehagen. Han tar vanene likeså med seg i hverdagen sin, og har mange konstruktive tanker om livet.


Når han setter sammen sin kompetanse fra barnehage og skole med en Master i Business og Administrasjon, har han bygget et grunnlag for sin lederskapsutvikling basert på forskning og erfaring.


Mats har også erfaring fra den norske idretten, og har gjennom sine verv utviklet en forståelse for hvilke utfordringer vi kan møte på ulike nivå. Dette gjelder fra barneidrett til toppidrett, men kanskje spesielt innen det frivillige arbeidet som legges i styrer.

Our à team

Claudia Aria

Claudia Aria

Senior Designer

Lena Meki

Lena Meki

Consultation

Erik Genie

Erik Genie

Senior Developer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Utforske
Dra